Ferma Nerverland, proprietatea lui Michael Jackson, a fost vândută. Cine este miliardarul care a cumpărat-o

  • Proprietatea a fost cumpărată de miliardarul Ron Burkle.
  • Miliardarul american este şi coproprietar al echipei de hochei Pittsburgh Penguins.
  • Purtătorul său de cuvânt, Frank Quintero, nu a confirmat preţul de achiziţie, dar The Wall Street Journal a raportat că acesta este de 22 de milioane de dolari.
4102 afișări
Imaginea articolului Ferma Nerverland, proprietatea lui Michael Jackson, a fost vândută. Cine este miliardarul care a cumpărat-o

Ferma Nerverland, proprietatea lui Michael Jackson, a fost vândută. Cine este miliardarul care a cumpărat-o

Terenul de aproximativ 1000 de hectare este alcătuit din 22 de clădiri, inclusiv o zonă de distracţii şi o grădină zoologică care adăpostea diferite animale, inclusiv elefanţi şi girafă.

În 2014, proprietatea a fost listată pentru a fi vândută la preţul de 100 de milioane de dolari. Se pare că anunţul a fost retras de pe piaţă în 2017, după ce nu a reuşit să găsească un cumpărător în urma unei scăderi a preţului la 67 de milioane de dolari şi a revenit pe piaţă în 2019, cu preţul de 31 de milioane de dolari, potrivit CNN.

Proprietatea era deţinută la comun de Michael Jackson şi de Colony Capital, o firmă de investiţii în domeniul imobiliar.

Situată în Los Olivos, la o distanţă de aproximativ 65 de kilometri de Santa Barbara, proprietatea include o vilă cu şase dormitoare, o grădină impresionantă şi două case de oaspeţi. Proprietatea deţine şi un cinematograf privat cu o sală de 50 de locuri şi o scenă ce include o trapă, folosită în timpul unor spectacole de magie.

Agentul Kyle Forsyth a spus că proprietatea, care conţine casa principală de aproape 12.000 de metri pătraţi, în care Jackson a locuit timp de 15 ani, a fost ţinută în afara pieţei din cauza incendiilor de pădure şi a alunecărilor de noroi din apropiere de Santa Barbara, California.

Forsyth a declarat sâmbătă că nu mai este asociat cu Colony Capital sau cu listarea fermei.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, în urma unei intoxicaţii grave cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici