Fidesz doreşte interzicerea dormitului sub cerul liber prin Constituţie

Autorităţile ungare ar urma să fie obligate prin Constituţie să asigure cazare persoanelor fără adăpost, iar dormitul sub cerul liber ar urma să fie interzis prin Legea fundamentală, potrivit unei propuneri de amendare prezentate jurnaliştilor vineri de către un parlamentar Fidesz.

276 afișări
Imaginea articolului Fidesz doreşte interzicerea dormitului sub cerul liber prin Constituţie

Fidesz doreşte interzicerea dormitului sub cerul liber prin Constituţie (Imagine: Tudor Costi/Mediafax Foto)

Prezentând jurnaliştilor propuneri de amendare a Constituţiei din partea formaţiunii sale, Gergely Gulyas a declarat, într-o conferinţă de presă, că Guvernul doreşte să sublinieze asupra faptului că este de datoria statului să ofere atât condiţii demne de viaţă, cât şi acces la serviciile publice tuturor cetăţenilor săi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici