Fiica senatorului John Kerry scapă de urmărirea penală

Fiica senatorului american John Kerry, fost candidat la preşedinţia SUA, arestată joi la Los Angeles cu suspiciunea de conducere în stare de ebrietate, nu va fi deferită justiţiei.

16 afișări
Imaginea articolului Fiica senatorului John Kerry scapă de urmărirea penală

Fiica senatorului John Kerry scapă de urmărirea penală (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am renunţat la procedurile judiciare din lipsă de probe", a anunţat Frank Mateljan, reprezentatntul biroului procurorului din Los Angeles.

Alexandra Forbes Kerry, în vârstă de 36 de ani, fusese arestată la Hollywood joi seara, fiind eliberată peste câteva ore după plata unei cauţiuni de 5.000 de dolari, anunţă poliţia.

Dar, potrivit unui comunicat al senatorului democrat John Kerry, fiica sa a fost eliberată la puţin timp după incident şi nu a fost niciun moment reţinută.

"Regretă că a condus cu numărul de înmatriculare expirat şi îşi asumă responsabilitatea, dar această eroare nu ar fi trebuit să conducă la erori ale presei, care a sugerat că ar fi condus în stare de ebrietate", precizează senatorul.

Într-un prim comunicat, John Kerry afirmase că fiica sa a fost arestată din cauza expirării numărului de înmatriculare, alcoolemia fiind sub limita legală.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici