Findus consideră puţin probabil un accident în scandalul cărnii de cal

Grupul Findus a apreciat sâmbătă ca fiind puţin probabil ca prezenţa în cantitate mare a cărnii de cal în lasagna de vită vândută în Marea Britanie să fie "accidentală".

178 afișări
Imaginea articolului Findus consideră puţin probabil un accident în scandalul cărnii de cal

Findus consideră puţin probabil un accident în scandalul cărnii de cal

"Primele rezultate ale anchetei interne a Findus UK sugerează puternic că lasagna de vită nu a fost contaminată accidental", a anunţat Findus într-un comunicat, precizând că se informează în legătură cu procedurile judiciare pe care le va demara împotriva "furnizorilor săi".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici