Francois Hollande: UE trebuie să aibă propria soluţie pentru criza economică

Uniunea Europeană trebuie să aibă propriul răspuns la actuala criză, fără a aştepta soluţii din exterior, a declarat în Los Cabos, cu ocazia summitului G20, preşedintele Franţei, Francois Hollande, subliniind că Parisul şi Berlinul trebuie să lucreze împreună.

223 afișări
Imaginea articolului Francois Hollande: UE trebuie să aibă propria soluţie pentru criza economică

Francois Hollande (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"M-am întâlnit cu cancelarul Germaniei, Angela Merkel, stăm la aceeaşi masă la reuniunea plenară. Am fost coerenţi pentru că trebuie să afirmăm voinţa europenilor de a soluţiona toate problemele din zona euro. Este responsabilitatea noastră", a spus Hollande.

"Cu Germania putem avea unele divergenţe. Dar Europa trebuie să aibă un răspuns comun, care nu trebuie să vină din exterior. Franţa şi Germania, ţinând cont de locurile pe care le au în Uniunea Europeană, trebuie să lucreze împreună", a insistat Hollande.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici