Franţa era la curent cu negocierile secrete dintre Iran şi Statele Unite

Franţa era la curent cu existenţa unor discuţii secrete între Iran şi Statele Unite în dosarul nuclear, afirmă ministrul francez de Externe, Laurent Fabius.

96 afișări
Imaginea articolului Franţa era la curent cu negocierile secrete dintre Iran şi Statele Unite

ministrul francez de Externe, Laurent Fabius (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ştiam de aceste discuţii - m-a informat John Kerry - între Iran şi SUA. Am fost informat de la început", a afirmat Fabius.

Un oficial american a dezvăluit sâmbătă existenţa unor negocieri secrete între Statele Unite şi Iran, explicând că au început de când a devenit preşedinte Hassan Rohani.

"Nu am fost informaţi în detaliu, dar am convenit cu secretarul de Stat John Kerry să existe, pe de o parte, negocierile cu Grupul 5+1, iar, pe de altă parte, discuţiile bilaterale cu americanii", a adăugat Fabius, subliniind că Parisul nu a avut negocieri secrete cu Teheranul.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici