Franţa intensifică verificările la frontiera cu Germania, pe fondul riscului terorist

Ministerul de Interne din Franţa a dispus miercuri intensificarea controalelor la frontiera cu Germania, relatează site-ul cotidianului Le Figaro.

190 afișări
Imaginea articolului Franţa intensifică verificările la frontiera cu Germania, pe fondul riscului terorist

Franţa intensifică verificările la frontiera cu Germania, pe fondul riscului terorist (Imagine: Hepta / Mediafax Arhiva Foto)

După atacul cu camion comis în Germania, soldat cu 12 morţi şi revendicat de organizaţia teroristă Stat Islamic, Ministerul francez de Interne s-a consultat cu autorităţile regionale.

Printre măsurile hotărâte se numără "intensificarea rapidă a controalelor la frontiera franco-germană", precum şi reevaluarea riscurilor la obiectivele care sunt aglomerate în perioada sărbătorilor, au declarat surse din cadrul serviciilor de securitate franceze.

"Vor fi intensificate măsurile de securizare la târgurile de Crăciun", au declarat sursele citate.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici