Franţa propune un nou proiect de rezoluţie privind misiunea de observare din Siria

Franţa şi partenerii săi vor depune în viitorul apropiat un proiect de rezoluţie Consiliului de Securitate al ONU pentru a demara în Siria o misiune de observare "robustă pe cât posibil", a declarat joi şeful diplomaţiei franceze, Alain Juppe.

137 afișări
Imaginea articolului Franţa propune un nou proiect de rezoluţie privind misiunea de observare din Siria

Franţa propune un nou proiect de rezoluţie privind misiunea de observare din Siria (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Consiliul de Securitate va trebui să adopte o nouă rezoluţie pentru a pune în aplicare o misiune de observare. Aceasta trebuie să aibă un mandat şi modalităţile necesare pentru a-şi atinge obiectivele. Franţa, împreună cu partenerii din Consiliu, va propune foarte rapid un proiect de rezoluţie", a declarat Juppe, cu ocazia unei reuniuni a miniştrilor europeni şi arabi de la Paris. Această misiune va trebui să fie "atât de robustă pe cât este posibil", a adăugat Juppe.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici