FUNERALIILE lui Ariel Sharon vor avea loc luni, la Ierusalim. Joe Biden va reprezenta SUA la funeralii

Funeraliile militare în onoarea fostului premier israelian Ariel Sharon vor avea loc luni, la Ierusalim, anunţă presa israeliană.

414 afișări
Imaginea articolului FUNERALIILE lui Ariel Sharon vor avea loc luni, la Ierusalim. Joe Biden va reprezenta SUA la funeralii

Ariel Sharon (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

UPDATE: Joe Biden va reprezenta Statele Unite la funeraliile lui Ariel Sharon

Vicepreşedintele american Joe Biden se va deplasa în Israel pentru a participa la funeraliile fostului premier israelian Ariel Sharon, decedat sâmbătă, la vârsta de 85 de ani, a anunţat Casa Albă.

"Eu voi conduce delegaţia Statelor Unite la ceremonia în memoria (lui Ariel Sharon), pentru a-l onora şi pentru a aduce un omagiu parteneriatului solid dintre Statele Unite şi Israel", a declarat vicepreşedintele american, citat într-un comunicat.

Catafalcul cu trupul neînsufleţit al liderului israelian urmează să fie expus în Knesset (Parlamentul israelian).

Ariel Sharon a decedat sâmbătă, la vârsta de 85 de ani. Starea de sănătate a lui Ariel Sharon continuase să se deterioreze în ultimele zile, fiind critică. Ariel Sharon, aflat în comă după un atac cerebral suferit pe 4 ianuarie 2006, era în stare foarte gravă din 1 ianuarie 2014.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici