GAFĂ la BBC: Harta României în culorile steagului bulgar şi invers, în timpul unei dezbateri despre imigraţie - FOTO

Postul britanic de televiziune BBC a comis o gafă, miercuri, când, în timpul unei dezbateri despre imigraţie, a prezentat o imagine în care harta României apărea în culorile steagului Bulgariei şi invers.

8036 afișări
Imaginea articolului GAFĂ la BBC: Harta României în culorile steagului bulgar şi invers, în timpul unei dezbateri despre imigraţie - FOTO

GAFĂ la BBC: Harta României în culorile steagului bulgar şi invers, în timpul unei dezbateri despre imigraţie - FOTO (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Imaginea a fost afişată în timpul unei dezbateri la emisiunea BBC Daily Politics, la care au participat liderul UKIP Nigel Farage, conservatorul Mark Harper şi laburistul Owen Smith, relatează site-ul Novinite.com.

Sondajul comandat de BBC în Bulgaria şi România a arătat că cetăţenii celor două ţări nu sunt dornici să emigreze în masă în Marea Britanie după ridicarea restricţiilor pe piaţa muncii, la sfârşitul lui 2013.

Numeroase tabloide şi unii politicieni britanici au făcut afirmaţii controversate, potrivit cărora Londra ar trebui să se pregătească de un "aflux" de imigranţi români şi bulgari după 2013, adăugând că ridicarea restricţiilor va "pune presiune" pe sectorul locuinţelor, pe infrastructură, şcoli şi serviciile medicale.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici