GALERIE FOTO Papa Francisc a oficiat slujba de Paşte în Bazilica Sfântului Petru: "Să nu ne pierdem niciodată speranţa"

Papa Francisc i-a îndemnat pe credincioşi la slujba oficiată la Vatican sâmbătă seara să nu îşi piardă speranţa „în aceste luni întunecoase de pandemie”, potrivit Reuters.

1230 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO Papa Francisc a oficiat slujba de Paşte în Bazilica Sfântului Petru: "Să nu ne pierdem niciodată speranţa"

GALERIE FOTO Papei Francisc a oficiat slujba de Paşte în Bazilica Sfântului Petru: "Să nu ne pierdem niciodată speranţa"

„În aceste luni întunecoase de pandemie, să-L ascultăm pe Domnul Înviat care ne invită să începem din nou şi să nu ne pierdem niciodată speranţa”, a spus Papa Francisc.

Doar 200 de persoane au participat la slujbă, spre deosebire de alţi ani când mii de persoane se adunau la Bazilica Sfântului Petru.

Serviciul a început cu două ore mai devreme decât de obicei, astfel încât participanţii să poată ajunge acasă înainte de ora 22.00. Roma, la fel ca restul Italiei, se află sub restricţii în timpul weekendului de Paşte.

Conform Vatican News, duminică, Papa Francisc va oficia Sfânta Liturghie, la ora locală 10.00, în bazilica Sfântul Petru, iar la final va transmite „Urbi et Orbi”, tradiţionalul mesaj pascal, însoţit de binecuvântarea apostolică şi de darul indulgenţei plenare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici