George W. Bush a fost operat la nivelul spatelui

George W. Bush a fost supus unei intervenţii chirurgicale la nivelul spatelui, din cauza unei probleme de disc, în urmă cu mai multe luni, au declarat două surse apropiate familiei fostului preşedinte american, relatează revista National Journal în pagina electronică.

107 afișări
Imaginea articolului George W. Bush a fost operat la nivelul spatelui

George W. Bush (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit revistei National Journal, fostul preşedinte şi soţia sa, Laura, au petrecut întreaga lună ianuarie în Florida, pentru ca acesta să poată să se recupereze în urma intervenţiei chirurgicale.

Sursele citate afirmă că medicii lui Bush, în vârstă de 66 de ani, i-au cerut să renunţe să joace golf până când i se vindecă spatele, dar că acesta a fost văzut "furiţându-se" recent într-un club de golf din Dallas. "Are tendinţa să exagereze, dar chiar îi place golful", a declarat un prieten, citat de revistă.

Potrivit revistei, problema de la nivelul zonei lombare a lui George W. Bush nu a fost, totuşi, atât de gravă, în comparaţie cu pneumonia gravă a tatălui său, în perioada Crăciunului. Fostul preşedinte George H. W. Bush, în vârstă de 88 de ani, a petrecut mai multe săptămâni într-un spital, în Houston, luptând împotriva unei pneumonii şi unei infecţii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici