Germania a adăugat România şi alte trei ţări pe lista zonelor de risc COVID-19

  • Germania a actualizat lista zonelor de risc COVID-19
  • România, Georgia, Iordania şi Tunisia se află pe lista autorităţilor germane
  • Persoanele care intră în ţară venind din statele respective vor sta 14 zile în carantină
4844 afișări
Imaginea articolului Germania a adăugat România şi alte trei ţări pe lista zonelor de risc COVID-19

FOTO: Profimedia

Institutul Robert Koch pentru boli infecţioase a publicat miercuri cea mai recentă evaluare a zonelor cu risc ridicat în contextul pandemiei de coronavirus, arată Reuters. România, Georgia, Iordania şi Tunisia se află pe lista autorităţilor germane, alături de regiuni ale altor state: Olanda, Bulgaria, Croaţia, Lituania, Slovacia, Slovenia şi Ungaria. Insula franceză Corsica a fost eliminată de pe lista „zonelor roşii”.

Criteriul de bază în stabilirea teritoriilor „riscante” e reprezentat de creşterea numărului de infectări din zonă la peste 50 cazuri /100.000 de locuitori, pe parcursul a şapte zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici