Google anunţă că nu mai are veşti de la unul dintre angajaţii săi, dispărut de joi în Egipt

Grupul american Google a lansat marţi un apel în care solicită ajutor pentru a-l găsi pe unul dintre angajaţii săi, dispărut în Egipt, anunţând că Wael Ghonim a fost văzut ultima dată joi seara, în centrul capitalei egiptene, Cairo.

22 afișări
Imaginea articolului Google anunţă că nu mai are veşti de la unul dintre angajaţii săi, dispărut de joi în Egipt

Google anunţă că nu mai are veşti de la unul dintre angajaţii săi, dispărut de joi în Egipt (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Securitatea angajaţilor noştri este foarte importantă pentru Google, deci, oricine deţine informaţii este invitat să sune la acest număr britanic de telefon +44 20 7031 3008", a anunţat un purtător de cuvânt al companiei.

Ghonim este directorul de Marketing al Google în Orientul Mijlociu şi Africa, potrivit unei pagini din reţeaua socială pentru profesionişti, LinkedIn.

Wall Street Journal a anunţat, luni seara, că acesta nu "a mai dat nicio veste de vineri, la ora 18.00, potrivit fratelui său, Hazem".

Pagina lui Ghonim pe Facebook îl citează pe opozantul egiptean Mohamed ElBaradei între personalităţile pe care le admiră.

Un mesaj al lui Ghonim pe Twitter, postat la 24 ianuarie, anunţa că acesta intenţiona să participe la manifestaţiile care urmau să aibe loc a doua zi în Egipt, "în pofida tuturor avertismentelor apropiaţilor şi prietenilor" săi.

"Rugaţi-vă pentru Egipt. (Sunt) foarte neliniştit. Se pare că Guvernul pregăteşte o crimă de război, mâine, contra poporului. Suntem, cu toţii, pregătiţi să murim", se arată într-un mesaj pe care acesta la postat joi, 27 ianuarie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici