Grav accident de circulaţie în Mexic | Cel puţin 12 persoane au murit după răsturnarea unui autocar - VIDEO

Cel puţin 12 persoane, inclusiv un copil, au murit, iar alte 20 au fost rănite după ce un autocar care transporta turişti de pe o navă de croazieră s-a răsturnat în sud-estul Mexicului, anunţă publicaţia El Debate şi agenţia de ştiri The Associated Press.

541 afișări
Imaginea articolului Grav accident de circulaţie în Mexic | Cel puţin 12 persoane au murit după răsturnarea unui autocar - VIDEO

Grav accident de circulaţie în Mexic | Cel puţin 11 turişti au murit după răsturnarea unui autocar - VIDEO

Autocarul transporta 31 de turişti care coborâseră de pe un vas de croazieră american şi urmau să viziteze situl arheologic Chacchoben.

Autocarul s-a răsturnat în zona El Cafetal, pe şoseaua care face legătura între localităţile Chetumal şi Mahahual. Cel puţin 11 turişti au murit, iar 20 au fost răniţi în accident.

Potrivit Procuraturii din statul mexican Quintana Roo, în urma accidentului au decedat 11 turişti şi un ghid de naţionalitate mexicană.

Autorităţile mexicane au anunţat marţi noapte că şapte turişti răniţi au fost externaţi, iar alte 13 persoane rămân spitalizate în unităţi medicale din oraşele Tulum şi Chetumal.

La bordul autocarului se aflau persoane din SUA, Italia, Suedia şi Brazilia, potrivit companiei de transport, în timp ce autorităţile mexicane au indicat că victime se numără turişti din Mexic, Canada şi Italia.

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici