Groază în Franţa: cadavrele a doi copii au fost găsite într-o valiză

Presupusa mamă a fost internată în stare confuză.

679 afișări
Imaginea articolului Groază în Franţa: cadavrele a doi copii au fost găsite într-o valiză

Groază în Franţa: s-au găsit cadavrele a doi copii, unul era într-o valiză

Tragedia la Annecy. Presupusa mamă a doi copii găsiţi moarţi în locuinţa lor, la vest de Annecy, a fost internată în spital şi nu poate fi audiată momentan din cauza afecţiunilor psihice.

Femeia, care dă dovadă de instinct de sinucidere, a sunat duminică trecută la serviciile de urgenţă într-o stare confuză, denunţând prezenţa cadavrelor celor doi copii în casă. Corpurile au fost găsite în locuinţa din Rumilly, unde femeia de 35 de ani locuieşte împreună cu soţul.

Cadavrele, care par a fi cele a doi nou-născuţi (unul avea încă cordonul ombilical), fuseseră închise într-o valiză. Moartea bebeluşilor ar fi putut avea în urmă cu mai mult timp. Cuplul locuia cu alţi doi copii, de 2 şi 3 ani.

Parchetul Annecy a deschis o anchetă judiciară pentru omor din culpă calificată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
franţa,
copii

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici