Harry, în noul episod din documentar: A fost terifiant ca fratele meu să ţipe şi să urle la mine

În episodul cinci din documentarul Netflix al lui Harry şi Meghan, acesta povesteşte despre o întâmplare din ianuarie 2020, când regina a convocat "o întâlnire urgentă a membrilor familiei regale de rang înalt la Sandringham pentru a discuta un nou rol pentru ducele şi ducesa de Sussex".

3421 afișări
Imaginea articolului Harry, în noul episod din documentar: A fost terifiant ca fratele meu să ţipe şi să urle la mine

Harry: A fost terifiant ca fratele meu să ţipe şi să urle la mine

Aceasta a fost cunoscută sub numele de summitul Sandringham şi l-a inclus pe Harry, împreună cu - folosind fostele lor titluri - regina, prinţul de Wales, ducele de Cambridge.
 
Planul era de a cântări ceea ce Palatul Buckingham a numit "probleme complicate", potrivit BBC.
 
Amintindu-şi cum a decurs, Harry a spus: „A fost terifiant să îl văd pe fratele meu ţipând şi urlând la mine, iar pe tatăl meu spunând lucruri care pur şi simplu nu erau adevărate, iar bunica mea stând liniştită acolo şi asimilând totul".

Trei noi episoade din documentarul Netflix al lui Harry şi Meghan sunt lansate joi. Aceste episoade analizează relocarea cuplului din Marea Britanie în SUA şi decizia de a se retrage din funcţiile regale de primă linie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici