Hillary Clinton declară, glumind, că Barack Obama este "invidios" pe ea pentru că nu se află în SUA

Secretarul de Stat american Hillary Clinton a declarat, în glumă, în Malaysia, că preşedintele Barack Obama o invidiază pentru că este departe de Statele Unite în ziua scrutinului legislativ care se anunţă dificil pentru democraţi.

16 afișări
Imaginea articolului Hillary Clinton declară, glumind, că Barack Obama este "invidios" pe ea pentru că nu se află în SUA

Hillary Clinton declară, glumind, că Barack Obama este "invidios" pe ea pentru că nu se află în SUA (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am vorbit cu preşedintele Obama. Cred că este puţin invidios că eu sunt aici", a declarat Clinton la Kuala Lumpur.

Hillary Clinton a declarat că este "o mare onoare" să lucreze cu Barack Obama, care a învins-o în alegerile primare înaintea scrutinului prezidenţial din 2008.

"Obama şi cu mine colaborăm strâns în materie de politică externă şi eu susţin cu tărie obiectivele fixate pentru ţară. Cred că preşedintele a moştenit probleme extrem de dificile şi este determinat şi vizionar asumând sarcina de a le rezolva. Este un privilegiu pentru mine să fiu un partener şi un consilier apropiat", adaugă secretarul de Stat american.

Democraţii riscă să sufere o înfrângere în scrutinul legislativ, pe fondul nemulţumirii populaţiei faţă de situaţia economică.

Hillary Clinton efectuează un turneu în zona Asia-Pacific, care include în principal Vietnamul, China şi Australia.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici