Hoţii de buzunare au furat 300 de euro de la un apropiat al lui Bill Clinton, pe Champs-Elysées

Un bărbat care îl însoţea pe fostul preşedinte american Bill Clinton în vizita sa la Paris a fost victima hoţilor de buzunare când a retras bani de la un bancomat de pe Champs-Elysées, a transmis joi o sursă din cadrul poliţiei.

181 afișări
Imaginea articolului Hoţii de buzunare au furat 300 de euro de la un apropiat al lui Bill Clinton, pe Champs-Elysées

Hoţii de buzunare au furat 300 de euro de la un apropiat al lui Bill Clinton, pe Champs-Elysées (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Acesta este un furt aşa cum din păcate au loc multe în această zonă", conform unei surse din poliţie care nu a furnizat numele victimei. Aceasta din urmă a depun plângere.

Conform primelor elemente ale anchetei, bărbatul a fost distras de doi minori care i-au cerut să semneze o petiţie pentru a îi distrage atenţia atunci când retragea bani de la un bancomat. I-au fost furaţi 300 de euro.

Acesta îl însoţea pe Bill Clinton venit să participe, la invitaţia asociaţiei Unitaid, la o dezbatere organizată la Paris cu privire la cei 30 de ani de la descoperirea virusului sida.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici