Igor Dodon: Vladimir Putin este cel mai influent lider străin din Republica Moldova

Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a declarat, vineri, că preşedintele rus Vladimir Putin este cel mai influent lider străin din Republica Moldova, adăugând că ţara sa îşi doreşte îmbunătăţirea relaţiilor cu Moscova, relatează site-ul Deschide.md

925 afișări
Imaginea articolului Igor Dodon: Vladimir Putin este cel mai influent lider străin din Republica Moldova

Igor Dodon: Vladimir Putin este cel mai influent lider străin din Republica Moldova

Declaraţiile lui Dodon au fost făcute în contextul unei vizite efectuate de liderul de la Chişinău în Rusia, unde s-a întâlnit cu guvernatorul Sankt-Petersburgului, Gheorghi Poltavcenko.

”Am atenţionat că majoritatea poporului Republicii Moldova se pronunţă pentru îmbunătăţirea relaţiilor cu Rusia. În ţara noastră, preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a fost şi rămîne a fi cel mai influent lider de stat din străinătate”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

La Sankt-Petersburg, Dodon a anunţat că în timpul apropiat va organiza un forum al regiunilor „la care vor fi invitaţi reprezentanţi ai tuturor regiunilor Federaţiei Ruse, cu care sunt semnate acorduri de cooperare”.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici