În Anglia ai voie să comanzi alcool doar după o „masă substanţială”. Cum s-a gândit un patron de restaurant să fenteze legislaţia

  • În Anglia, în puburi şi baruri, trebuie să comanzi de mâncare dacă vrei să consumi alcool
  • Dacă ai terminat ce aveai de mâncare, nu mai poţi comanda alcool
  • Gustările de bar nu sunt considerate mese substanţiale
2212 afișări
Imaginea articolului În Anglia ai voie să comanzi alcool doar după o „masă substanţială”. Cum s-a gândit un patron de restaurant să fenteze legislaţia

În Anglia ai voie să comanzi alcool doar după o „masă substanţială”

În Anglia, conform restricţiilor de nivelul 2, ai voie să comanzi în baruri băuturi alcoolice cu condiţia să comanzi şi o masă substanţială.

Brett Mendoza, patronul unui pub din Brighton a găsit un mod ingenios prin care să fenteze legislaţia. A adăugat în meniu o halbă de bere numită „Masă substanţială”.

Mendoza a spus pe reţelele de socializare că a făcut-o în glumă, dar a reuşit să scoată în evidenţă cât de prost este definit termenul „masă substanţială” în legislaţia britanică.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici