Încă 102 cazuri de Covid-19, confirmate în Republica Moldova. Bilanţul a ajuns la 1.662

Încă 102 cazuri de Covid-19 au fost confirmate duminică în Republica Moldova, în urma procesării a 439 de probe, Bilanţul celor infectaţi a ajuns la 1.662, a informat ministrul Sănătăţii, după şedinţa Centrului Unic de Comandă, scrie portalul Unimedia.

599 afișări
Imaginea articolului Încă 102 cazuri de Covid-19, confirmate în Republica Moldova. Bilanţul a ajuns la 1.662

Încă 102 cazuri de Covid-19, confirmate în Republica Moldova. Bilanţul a ajuns la 1.662

Totodată, bilanţul deceselor cauzate de infecţia cu Covid-19 pe teritoriul Republicii Moldova a ajuns la 32.

Toate cele 102 cazuri diagnosticate astăzi sunt cu transmitere locală. Pacienţii sunt din:

Chişinău - 27 de persoane, regiunea din stânga Nistrului - 18,

Glodeni - 14,

Făleşti - 12,

Orhei - 5,

Comrat, Edineţ, Ialoveni, Taraclia - câte 3 cazuri,

Cahul, Sîngerei, Ştefan Vodă - câte 2 cazuri,

Bălţi, Cantemir, Drochia, Leova, Ocniţa, Rezina, Străşeni, Ungheni - câte un caz.

Din numărul total al pacienţilor testaţi pozitiv la infecţia cu Covid-19 în Moldova până ieri, 165 de persoane internate în instituţiile medicale se află în stare gravă, iar alte 429 au o stare de sănătate medie.

Totodată, pe parcursul zilei de ieri au fost externate alte 19 persoane, astfel, bilanţul celor vindecaţi de Covid-19 fiind de 94 de persoane în acest moment.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici