Incediu la un spital COVID, soldat cu 5 morţi. Victimele erau pacienţi conectaţi la ventilatoare pulmonare

  • Cinci oameni, cu toţii pacienţi internaţi cu coronavirus, şi-au pierdut viaţa într-un incendiu care a afectat spitalul Sfântul Gheorghe din Sankt Petersburg
  • Alte 150 de persoane au fost evacuate, relatează TASS
  • Potrivit primelor informaţii, incendiul a fost provocat de un scurt circuit al unui ventilator pulmonar
2687 afișări
Imaginea articolului Incediu la un spital COVID, soldat cu 5 morţi. Victimele erau pacienţi conectaţi la ventilatoare pulmonare
Un incendiu care a cuprins o secţie a spitalului Sfântul Gheorghe din Sankt Petersburg s-a soldat cu 5 morţi, relatează agenţia rusă de presă TASS. Potrivit sursei citate, alţi 150 de oameni au fost evacuaţi di nspital.
 
Incendiul a izbucnit la etajul 6 al spitalului, la secţia de terapie intensivă, în urma unui scurt circuit al unui ventilator pulmonar. Toate cele 5 victime erau pacienţi intubaţi, scrie TASS, care citează personalul medical.
 
O anchetă amplă este în desfăşurare la Sankt Petersburg, acesta fiind al doilea incendiu într-un spital rus în decurs de doar câteva zile. Celălalt incendiu, consemnat la un spital din Moscova, s-a soldat cu decesul unei persoane.
 
Rusia are 221.344 pacienţi diagnosticaţi cu coronavirus şi a raportat până acum 11.656 decese din cauza COVID-19.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici