Incendiu într-un bloc de apartamente din Londra - VIDEO

Un incendiu a izbucnit, vineri după-amiază, într-un bloc de locuinţe din zona Shepherds Bush, în Londra, informează site-ul de ştiri Metro.co.uk.

1698 afișări
Imaginea articolului Incendiu într-un bloc de apartamente din Londra - VIDEO

Incendiu într-un bloc de apartamente din Londra - VIDEO

Un incendiu a izbucnit într-un bloc înalt de locuinţe din zona londoneză Shepherds Bush. Aproximativ 25 de maşini de pompieri se află la faţa locului.

Peste 100 de pompieri au fost mobilizaţi.

Mai mult de 40 de apeluri de urgenţă au fost făcute pentru a semnala incidentul, Brigada de pompieri din Londra a făcut apel la calm.

Un purtător de cuvânt al Brigăzii de pompieri londonezi a declarat că în momentul de faţă cauza incendiului nu este cunoscută.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici