Incendiu într-un depozit din Paris care ar fi ocupat de imigranţi români

Un incendiu s-a declanşat luni seara, în jurul ore 21.30 (22.30 ora Românei) într-un depozit dezafectat din Paris, ocupat de circa 80 de imigranţi români, potrivit mai multor surse citate de Le Parisien, în ediţia electronică.

138 afișări

Toate cele 80 de persoane au reuşit să iasă înainte ca flăcările să cuprindă depozitul situat în fundul curţii unei fabrici dezafectate de carton în care se instalaseră.

Pompierii au mobilizat importante mijloace pentru a combate incendiul, respectiv aproximativ 130 de pompieri şi 41 de autospeciale. O trecătoare care se simţea rău a fost dusă la spital, dar ocupanţii depozitului nu au fost răniţi.

În jurul orei 23.00 (24.00 ora României), în timp ce focul era complet stins, existau zvonuri potrivit cărora două persoane ar fi rămas blocate în depozit. Verificarea zonei de către pompieri a început abia la miezul nopţii, când prefectura nu a putut confirma sau infirma aceste informaţii.

Familiile de români au ocupat această zonă aparţinând Primăriei Parisului în urmă cu aproape un an. Vecinii s-au plâns de zgomot de mai multe ori, completând chiar şi petiţii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici