Incendiu la bordul unei nave norvegiene: Doi răniţi şi sute de pasageri evacuaţi - FOTO

Sute de pasageri au fost evacuaţi joi de pe o navă norvegiană, în urma unui incendiu declanşat în sala maşinilor, au anunţat serviciile de intervenţie, precizând că două persoane au fost rănite în urma incidentului.

350 afișări
Imaginea articolului Incendiu la bordul unei nave norvegiene: Doi răniţi şi sute de pasageri evacuaţi - FOTO

Incendiu la bordul unei nave norvegiene: Doi răniţi şi sute de pasageri evacuaţi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Incendiul nu este controlat încă", a declarat Anders Bang Andersen, de la Centrul de coordonare a operaţiunilor de salvare, la circa o oră după izbucnirea flăcărilor.

Nava Nordlys, aparţinând liniilor Hurtigrten, se afla în largul oraşului Aalesund din sud-vestul Norvegiei în momentul declanşării incendiului şi s-a îndreptat în scurt timp către chei.

Toţi cei 262 de pasageri aflaţi la bordul navei urmează să fie evacuaţi, a afirmat Andersen, adăugând că 110 dintre aceştia, inclusiv cei doi răniţi, au fost deja debarcaţi.

Presa norvegiană a relatat că răniţii sunt membri ai echipajului, însă Andersen nu a confirmat informaţia şi nu a putut preciza nici naţionalitatea pasagerilor.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici