INCIDENT AVIATIC: Un Airbus a ieşit de pe pistă pe aeroportul din Bangkok. Zece persoane au fost rănite

Aproximativ zece pasageri de la bordul unui avion aparţinând Thai Airways au fost răniţi uşor după ce avionul a derapat în afara unei pistei pe aeroportul din Bangkok, la aterizare, din cauza unei probleme la roata din faţă, a anunţat compania aeriană luni.

540 afișări
Imaginea articolului INCIDENT AVIATIC: Un Airbus a ieşit de pe pistă pe aeroportul din Bangkok. Zece persoane au fost rănite

INCIDENT AVIATIC: Un Airbus a ieşit de pe pistă pe aeroportul din Bangkok. Zece persoane au fost rănite (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Avionul de tip Airbus 330-300, care transporta 287 de pasageri şi 14 membri ai echipajului, sosea de la Canton (sudul Chinei) când s-a produs accidentul, duminică, înainte de miezul nopţii, a adăugat compania.

Pasagerii au fost evacuaţi de urgenţă pe tobogane, pe Aeroportul Suvarnabhumi, în capitala thailandeză. Paispreze pasageri au fost răniţi uşor şi au primit îngrijiri, a adăugat Thai Airways.

Potrivit postului de poliţia de la Suvaranabhumi, aproximativ zece persoane au fost rănite uşor. Un pasager zimbabwian a fost afectat în urma unor emanaţii de fum, iar un thailandez a fost trimis la spital din cauza unor dureri la nivelul spatelui.

"Roţile au atins solul la aterizare, dar credem că una dintre ele nu a funcţionat în mod adecvat, ceea ce a cauzat deraparea avionului în fara pistei", a declarat pentru televiziunea thailandeză Sorajak Kasensuwan, preşedintele companiei aeriene.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici