Incident de securitate într-un tren de mare viteză din Germania / Un suspect a fost reţinut

  • Sute de pasageri ai unui tren de mare viteză au fost evacuaţi în cursul unei intervenţii a Poliţiei, în apropierea oraşului german Berlin
  • Un suspect în vârstă de 30 de ani a fost reţinut
  • Nicio persoană nu a fost rănită în incident
1222 afișări
Imaginea articolului Incident de securitate într-un tren de mare viteză din Germania / Un suspect a fost reţinut

Incident de securitate într-un tren de mare viteză din Germania / Un suspect a fost reţinut

Pasagerii unui tren de mare viteză au fost evacuaţi, vineri după-amiază, în cursul unei intervenţii a Poliţiei, în apropierea oraşului german Berlin, din cauza unui incident de securitate, afirmă surse citate de site-urile Merkur.de şi Focus.de.

Zeci de agenţi de poliţie au intervenit la bordul unui tren intercity (ICE) care circula între oraşele Berlin şi Hamburg. Trenul a fost oprit în localitatea Friesack, la circa 60 de kilometri de Berlin. Peste 300 de pasageri au fost evacuaţi, iar vagoanele au fost percheziţionate.

Potrivit unor surse din cadrul serviciilor de intervenţie, un pasager în vârstă de 30 de ani, cetăţean francez, a ameninţat că va detona o bombă la bordul trenului.

Autorităţile au confirmat reţinerea unui suspect în vârstă de 30 de ani, dar nu au oferit detalii despre natura incidentului. "Intervenţia s-a încheiat. (...) Continuă procedura penală împotriva unui bărbat de 30 de ani. (...) Au fost evacuate peste 320 de persoane. Nimeni nu a fost rănit", a comunicat Poliţia din Berlin, vineri seară, prin Twitter.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici