Incident ŞOCANT în China: Cel puţin 14 copii au fost atacaţi cu un cuţit la o grădiniţă

O femeie a atacat cel puţin 14 copii cu un cuţit de bucătărie la o grădiniţă din oraşul Chongqing din centrul Chinei, a anunţat vineri poliţia locală, potrivit CNN.

919 afișări
Imaginea articolului Incident ŞOCANT în China: Cel puţin 14 copii au fost atacaţi cu un cuţit la o grădiniţă

Incident ŞOCANT în China: Cel puţin 14 copii au fost atacaţi cu un cuţit la o grădiniţă

Poliţia din oraşul Chongqing din districtul Banan a declarat că cei 14 copii au fost tăiaţi în timp ce mergeau înapoi la clasă după exerciţiile de dimineaţă, la ora locală 9.30. Gardienii şi personalul şcolii au reuşit să imobilizeze femeia.

Un număr necunoscut de elevi au fost duşi la spital în urma atacului, potrivit comunicatului poliţiei, în timp ce autoarea, o femeie în vârstă de 39 de ani, a fost luată în custodie.

Poliţia a declarat că investigaţiile continuă.

Evenimentul de vineri nu este prima dată când copiii din China au fost răniţi la şcoală de către oamenii cu cuţite. Nouă studenţi au fost ucişi la o şcoală din provincia Shaanxi în aprilie.

În 2017, 11 elevi au fost răniţi după ce un bărbat a urcat pe peretele unei grădiniţe cu un cuţit şi a început să-i atace.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici