Incidente armate în statul New York: Patru persoane au fost împuşcate mortal

Patru persoane au fost împuşcate mortal, miercuri, iar alte două au fost rănite în două incidente care au avut loc la nord de oraşul New York, poliţia căutând un suspect în vârstă de aproximativ 50 de ani.

628 afișări
Imaginea articolului Incidente armate în statul New York: Patru persoane au fost împuşcate mortal

Incidente armate în statul New York: Patru persoane au fost împuşcate mortal (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Suspectul se numeşte Kurt Meyers, are puţin peste 50 de ani şi este înarmat.

Bărbatul a deschis focul spre patru persoane într-un salon de coafură din Mohawk, la aproximativ 360 de kilometri de New York, provocând moartea a două persoane şi rănirea altor două.

Ulterior, suspectul a ucis două persoane în localitatea vecină Herkimer.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici