India a identificat proprietarul maşinii folosite în atentatul din Kashmirul indian

Agenţia Naţională de Investigaţie (ANI) din India a anunţat luni că a identificat proprietarul maşinii folosite în atacul cu bombă asupra unui convoi militar comis în Kashmirul Indian, care a exacerbat tensiunile cu duşmanul său de secole, Pakistan, relatează Reuters.

362 afișări
Imaginea articolului India a identificat proprietarul maşinii folosite în atentatul din Kashmirul indian

India a identificat proprietarul maşinii folosite în atentatul din Kashmirul indian

Cel puţin 40 de agenţi ai poliţiei paramilitare au fost ucişi într-un atentat care a avut loc în Kashmirul Indian pe 14 februarie, acesta fiind cel mai sângeros atac comis asupra forţelor indiene în cei 30 de ani de insurgeţă din regiunea majaoritar musulmană.

Gruparea militară insurgentă Jaish-e-Mohamma (JeM), sprijinită de Pakistan şi-a anunţat responsabilitatea pentru atacul din regiunea Pulwama din Kashmirul indian.

ANI l-a identificat pe proprietarul maşinii care se numeşte Sajjad Bhat şi este student la o şcoală religioasă din zona Shopain din Kashmir, despre care se crede că s-a alăturat JeM.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici