Informaţii noi legate de cazul fetei sechestrate timp de 18 ani - VIDEO

Poliţia a găsit un fragment de os în curtea casei vecine cu cea a lui Phillip Garrido, acuzat că a răpit-o şi sechestrat-o timp de 18 ani pe Jaycee Dugard, a anunţat luni poliţia.

36 afișări
Imaginea articolului Informaţii noi legate de cazul fetei sechestrate timp de 18 ani - VIDEO

Informaţii noi legate de cazul Jaycee Dugard (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"A fost găsit un fragment de os", a declarat Jimmy Lee, purtătorul de cuvânt al biroului şerifului din Contra Costa. "Acesta a fost găsit pe proprietatea vecină" cu cea a lui Phillip Garrido, a adăugat el.

Jimmy Lee a precizat că autorităţile nu ştiu, încă, dacă este vorba despre un os uman sau un os de animal şi că fragmentul era în curs de a fi analizat.

În urmă cu câţiva ani, Garrido întreţinea şi casa vecină, în Antioch, la 70 de kilometri est de San Francisco, unde şi-a instalat un adăpost.

ForÅ£ele de ordine percheziÅ£ionează de vineri, cu ajutorul câinilor, proprietatea lui Garrido şi casele vecine, în căutarea unor eventuale dovezi privind o legătură între suspect şi mai multe crime şi dispariţii neelucidate, care s-au petrecut în anii '90.

"Este prea devreme să spunem ce căutăm", declara Jimmy Lee, luni dimineaţa.

Phillip Garrido şi soţia acestuia, Nancy, sunt acuzaţi că au sechestrat-o, timp de 18 ani, pe Jaycee Dugard şi pe cele două fiice ale acesteia, concepute cu Garrido, în cabane şi corturi disimulate în spatele grădinii lor.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici