Întrunire de urgenţă între Joe Biden şi liderii europeni cu privire la tensiunile dintre Ucraina şi Rusia

Preşedintele american Joe Biden va discuta într-o conferinţă video cu liderii europeni despre tensiunile existente între Rusia şi Ucraina, inclusiv consolidarea militară a Rusiei la graniţele cu Ucraina, a anunţat Casa Albă.

2104 afișări
Imaginea articolului Întrunire de urgenţă între Joe Biden şi liderii europeni cu privire la tensiunile dintre Ucraina şi Rusia

Biden va vorbi cu preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, preşedintele Consiliului European Charles Michel, preşedintele francez Emmanuel Macron, cancelarul german Olaf Scholz, prim-ministrul italian Mario Draghi, secretarul general al NATO Jens Stoltenberg, preşedintele polonez Andrzej Duda şi premierul britanic Boris Johnson într-un apel video, a mai transmis Casa Albă. 

Discuţia va avea loc la ora locală 22:00. Un înalt oficial al administraţiei americane, care a dorit să rămână anonim, a declarat că liderii occidentali vor vorbi despre trimiterea de trupe NATO în Europa de Est. Joe Biden încă nu a dat un ordin în acest sens, potrivit CNBC.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici