Invitaţie neaşteptată: Moscova anunţă că Donald Trump l-a invitat pe Vladimir Putin să viziteze SUA

În cursul unei convorbiri telefonice, preşedintele american Donald Trump l-a invitat pe omologul său rus, Vladimir Putin, să viziteze Statele Unite, a anunţat Ministerul de Externe de la Moscova, potrivit presei ruse, informează site-ul agenţiei de ştiri Reuters.

1693 afișări
Imaginea articolului Invitaţie neaşteptată: Moscova anunţă că Donald Trump l-a invitat pe Vladimir Putin să viziteze SUA

Invitaţie neaşteptată: Moscova anunţă că Donald Trump l-a invitat pe Vladimir Putin să viziteze SUA

Serghei Lavrov, ministrul rus de Externe, a declarat, potrivi agenţiei de presă RIA Novosti, că Trump a abordat subiectul invitării lui Putin la Casa Albă de câteva ori în cursul unei discuţii telefonice cu liderul de la Moscova.

De asemenea, liderul de la Casa Albă i-a mai transmis lui Putin că ar fi bucuros să efectueze o vizită în Rusia, a adăugat Lavrov.

Ultima vizită în Rusia a unui preşedinte american a avut loc în septembrie 2013, atunci când Barack Obama a particpat la summitul Grupului economiilor dezvoltate (G20), care a avut loc în oraşul Sankt Petersburg.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici