Iranul avertizează că va respinge "intimidările" lui Donald Trump privind Acordul nuclear şi nu va accepta modificarea tratatului

Iranul este determinat să respingă "intimidările" preşedintelui SUA, Donald Trump, în legătură cu Acordul nuclear şi nu va accepta modificarea tratatului, avertizează un oficial iranian de rang înalt citat de agenţia Reuters.

724 afișări
Imaginea articolului Iranul avertizează că va respinge "intimidările" lui Donald Trump privind Acordul nuclear şi nu va accepta modificarea tratatului

Iranul avertizează că va respinge "intimidările" lui Donald Trump privind Acordul nuclear şi nu va accepta modificarea tratatului

Donald Trump le-a cerut aliaţilor europeni să remedieze "deficienţele" Acordului nuclear semnat în anul 2015, avertizând că, în caz contrar, va refuza prelungirea documentului.

Însă regimul de la Teheran a respins "intimidările" lui Donald Trump.

"Acesta este un acord internaţional şi avem, categoric, capacitatea de a învinge intimidările Statelor Unite", a declarat sâmbătă Ali Shamkhani, secretarul Consiliului pentru Securitate Naţională din Iran.

"Administraţia Donald Trump ne transmite că nu acceptă un acord semnat de fostul preşedinte american şi că tratatul trebuie modificat. Dar, în acest caz, cine ne garantează că dacă sunt făcute modificări de actuala Administraţie, viitorul preşedinte le va accepta!?", a adăugat oficialul iranian.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici