Iranul va ajuta Rusia să construiască drone pentru războiul din Ucraina - presă

Rusia a ajuns la un acord cu Iranul pentru a începe să fabrice sute de avioane fără pilot la bordul cărora să fie instalate arme, pe teritoriul rusesc, a relatat The Washington Post, citând informaţii văzute de agenţiile de securitate americane şi de alte agenţii occidentale.

705 afișări
Imaginea articolului Iranul va ajuta Rusia să construiască drone pentru războiul din Ucraina - presă

Publicaţia a precizat, conform Reuters, că oficialii ruşi şi iranieni au finalizat acordul în timpul unei întâlniri în Iran la începutul lunii noiembrie.

Rusia şi Iranul se mişcă rapid pentru a transfera proiecte şi componente cheie care ar putea permite începerea producţiei în câteva luni, au declarat trei oficiali familiarizaţi cu această chestiune, potrivit ziarului.

Ministerul rus al Apărării nu a răspuns la o solicitare de comentarii.

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici