Islamist suspectat de terorism, reţinut joi seară în nordul Franţei

Un islamist suspectat de terorism a fost reţinut, joi seară, într-o operaţiune a poliţiei franceze desfăşurată în apropierea frontierei cu Belgia, informează presa franceză.

499 afișări
Imaginea articolului Islamist suspectat de terorism, reţinut joi seară în nordul Franţei

Islamist suspectat de terorism, reţinut joi seară în nordul Franţei (Imagine: Hepta/ Mediafax Foto)

Unităţi speciale ale poliţiei franceze au intervenit joi seară la o adresă din localitatea Charleville-Mézières, situată în nordul Franţei, la frontiera cu Belgia.

Mai multe explozii controlate, declanşate de forţele de ordine, au fost auzite în cursul operaţiunii.

Conform unor surse, un islamist francez suspectat de terorism a fost reţinut în cursul descinderii.

O altă operaţiune a avut loc în apropiere de Paris, la Aubervilliers. Forţele de ordine franceze caută presupuşi complici ai teroristului Hasna Aitboulahcen, unul dintre autorii atentatelor de la Paris, unde au fost ucise cel puţin 129 de persoane.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici