Israelul, acuzat că a atacat poziţii din Siria / Patru militari sirieni au fost ucişi

Cel puţin patru militari sirieni au fost ucişi, luni dimineaţă, în urma unor raiduri aeriene atribuite Israelului, efectuate la periferia oraşului Damasc, anunţă autorităţile siriene.

391 afișări
Imaginea articolului Israelul, acuzat că a atacat poziţii din Siria / Patru militari sirieni au fost ucişi

Israelul, acuzat că a atacat poziţii din Siria / Patru militari sirieni au fost ucişi

Cel puţin şase raiduri aeriene au vizat poziţii militare situate la periferia Damascului.

"Agresiunea s-a soldat cu moartea a patru militari, iar alţi patru au fost răniţi. Există daune materiale", a comunicat armata siriană, conform agenţiei oficiale SANA, citată de cotidianul The Times of Israel. Armata siriană a precizat că unele rachete lansate de Israel au fost interceptate de sistemele antiaeriene.

Armata israeliană nu a confirmat, dar nici nu a infirmat atacurile pe teritoriul Siriei. Însă Israelul efectuează frecvent bombardamente în Siria, vizând poziţii militare iraniene şi transporturi de armament destinate organizaţiei fundamentaliste şiite Hezbollah. Iranul a trimis militari în Siria pentru a ajuta Administraţia Bashar Al-Assad în conflictul cu grupuri insurgente şi teroriste.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici