Italia ar putea organiza alegeri legislative anticipate pe 24 februarie

Scrutinul legislativ anticipat din Italia ar putea fi organizat pe 24 februarie, preşedintele ţării considerând că această dată ar fi "potrivită".

86 afișări
Imaginea articolului Italia ar putea organiza alegeri legislative anticipate pe 24 februarie

Italia ar putea organiza alegeri legislative anticipate pe 24 februarie (Imagine: Shutterstock)

"Este în interesul ţării să evite prelungirea acestei perioade de incertitudine instituţională", a explicat Giorgio Napolitano.

Şeful statului a subliniat că ar dori ca actuala legislatură să se încheie în termenul stabilit, adică în aprilie.

"Dar anumite evenimente politice - retragerea sprijinului partidului lui Silvio Berlusconi pentru guvernul tehnocrat condus de Mario Monti - au împiedicat această posibilitate", a spus Napolitano.

Napolitano a declarat că cea mai potrivită dată pentru organizarea alegerilor legislative anticipate este 24 februarie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici