Ivanka Trump şi Jared Kushner, invitaţi să viziteze China - oficial american

China i-a invitat pe Ivanka Trump, fiica preşedintelui american, şi Jared Kushner, soţul acesteia, să viziteze Beijingul la finalul anului 2017, conform unui oficial al Casei Albe, citat de Reuters.

501 afișări
Imaginea articolului Ivanka Trump şi Jared Kushner, invitaţi să viziteze China - oficial american

Ivanka Trump şi Jared Kushner, invitaţi să viziteze China - oficial american (Imagine: Hepta)

Invitaţia Chinei pare a fi o încercare de a consolida relaţia cu cuplul influent, ce a avut un rol important în cadrul primului summit la care au participat preşedintele american şi omologul său chinez, care a ajutat la îmbunătăţirea relaţiilor dintre cele două mari puteri economice mondiale.

Jared Kushner, consilier principal al Casei Albe, nu are o experienţă politică anterioară, dar a fost delegat să se ocupe de misiunea diplomatică de pace din Orientul Mijlociu şi va vizita regiunea în cursul acestei săptămâni penrtu a discuta cu lideri israelieni şi palestinieni.

Chestiunea relaţiilor diplomatice cu statul chinez face parte de asemenea din portofoliul său executiv al relaţiilor externe.

Ca şi alţi oficiali americani, Kushner este de asemenea investigat pentru interacţiunile sale cu ambasadorul Rusiei şi un bancher din Moscova, conform unei surse apropiate anchetei privind ingerinţele Rusiei în campania electorală din 2016.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici