Juncker, despre Brexit: David Cameron este unul dintre "cei mai distructivi" politicieni

Fostul premier britanic David Cameron este unul dintre "cei mai distructivi" politicieni din perioada modernă, a afirmat luni Jean-Claude Juncker, preşedintele Comisiei Europene, referindu-se la decizia privind ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană.

2936 afișări
Imaginea articolului Juncker, despre Brexit: David Cameron este unul dintre "cei mai distructivi" politicieni

Juncker, despre Brexit: David Cameron este unul dintre "cei mai distructivi" politicieni

"În momentul de faţă, ştim ceea ce nu vrea Parlamentul britanic. Dar încă nu am reuşit să aflăm ceea ce vrea" în legătură cu procedura Brexit, a declarat Jean-Claude Juncker, citat de site-ul Politico.eu.

David Cameron a convocat, din raţiuni electorale, referendumul prin care s-a decis la limită, în 2016, ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană. Camera Comunelor a respins de trei ori Acordul Brexit negociat de Guvernul Theresa May cu Bruxellesul.

"Nouă ni s-a interzis să fim prezenţi în vreun fel în campania premergătoare acestui referendum convocat de domnul Cameron, care este unul dintre cei mai distructivi politicieni din perioada modernă", a precizat Jean-Claude Juncker.

"Dacă am fi putut participa la campanie, am fi putut adresa întrebări şi răspunsuri la multe dintre problemele care au apărut acum", a subliniat Juncker.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici