Kadhafi a fugit în Algeria? Mai multe maşini blindate, în care s-ar afla oficiali de rang înalt şi liderul libian, au ajuns în Ghadames

Un convoi de şase maşini blindate marca Mercedes, care ar putea să transporte oficiali libieni de rang înalt şi chiar pe liderul Muammar Kadhafi, a trecut vineri din Libia în Algeria, a afirmat agenţia oficială egipteană, citând o sursă militară libiană din rândul rebelilor.

1794 afișări
Imaginea articolului Kadhafi a fugit în Algeria? Mai multe maşini blindate, în care s-ar afla oficiali de rang înalt şi liderul libian, au ajuns în Ghadames

Muammar Kadhafi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Nu s-a putut confirma pentru moment această informaţie pe lângă alegerieni sau libieni.

"Şase maşini blindate Mercedes au intrat în această dimineaţă de vineri în oraşul Ghadames", a afirmat Mena, citând o sursă a Consiliului militar libian în această localitate, situată la frontiera cu Algeria.

Maşinile au fost escortate până la intrarea lor în Algeria de o "brigadă" (katiba) militară proguvernamentală, a continuat aceasta, adăugând că rebelii nu au putut să o urmărească din cauza lipsei de muniţie şi echipamente.

"Credem că (maşinile) transportă oficiali libieni de rang înalt, posibil pe Kadhafi şi fiii acestuia", a continuat sursa citată.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici