Kim Jong-Il şi fiul său merg la concert, în timp ce peninsula coreeană este "în pragul războiului"

Liderul nord-coreean Kim Jong-Il şi fiul său cel mic, Kim Jong-Un, presupusul lui succesor, au asistat la un concert, în timp ce situaţia este foarte tensionată în peninsula coreeană, a anunţat agenţia oficială KCNA.

23 afișări
Imaginea articolului Kim Jong-Il şi fiul său merg la concert, în timp ce peninsula coreeană este "în pragul războiului"

Kim Jong-Il şi fiul său merg la concert, în timp ce peninsula coreeană este în pragul războiului (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Kim Jong-Il şi Kim Jong-Un au mers la acest concert susţinut de orchestra de stat nord-coreeană în prezenţa a zeci de militari şi demnitari ai partidului comunist nord-coreean, a anunţat KCNA, fără a preciza data evenimentului.

Acest moment de destindere al "iubitului conducător", cum este desemnat oficial Kim Jong-Il, are loc în timp ce regimul stalinist a afirmat luni că peninsula coreeană este "în pragul războiului", din cauza manevrelor navale "criminale" pe care le desfăşoară în prezent Coreea de Sud şi Statele Unite în Marea Galbenă.

Aceste exerciţii "ale imperialiştilor americani şi ale marionetelor lor războinice sud-coreene" sunt desfăşurate împotriva Coreei de Nord, a afirmat în ultimele zile Phenianul.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici