Kremlinul se ţine departe de trecut: „Putin nu va participa la înmormântarea lui Gorbaciov”

Purtătorul de cuvânt Peskov a afirmat că „preşedintele şi-a adus omagiul, dar agenda de lucru nu îi va permite să fie prezent la înmormântare”.

3152 afișări
Imaginea articolului Kremlinul se ţine departe de trecut: „Putin nu va participa la înmormântarea lui Gorbaciov”

Kremlinul se ţine departe de trecut: „Putin nu va participa la înmormântarea lui Gorbaciov”

Preşedintele rus Vladimir Putin nu va participa la înmormântarea lui Mihail Gorbaciov, decedat marţi seară, la vârsta de 91 de ani.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a anunţat că Putin nu va fi prezent la înmormântarea programată sâmbătă, la Casa Sindicatelor din Moscova. Preşedintele a adus astăzi un omagiu fostului lider sovietic, care a murit după o lungă boală.

Potrivit purtătorului de cuvânt, Putin s-a oprit la spitalul unde se află cadavrul lui Gorbaciov, înainte de a merge, în această dimineaţă, la Kaliningrad.

„Înmormântarea va avea loc pe 3 septembrie, dar, din păcate, agenda de lucru a preşedintelui nu îi va permite să fie acolo”, a spus Peskov.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici