La ce riscuri se expun locuitorii din UK care investesc în cripto-active

  • Investitorii în cripto-active din UK riscă să-şi piardă banii dacă nu sunt atenţi ce firmă utilizează.
  • Utilizatorii trebuie să fie precauţi dacă primesc telefoane din senin sau sunt presaţi să investească cât mai rapid.
  • Din 10 ianuarie toate firmele britanice de cripto-active trebuie să fie înregistrare în cadrul FCA pentru a combate spălarea banilor.
1195 afișări
Imaginea articolului La ce riscuri se expun locuitorii din UK care investesc în cripto-active

La ce riscuri se expun locuitorii din UK care investesc în cripto-active

Locuitori din UK riscă să-şi piardă toţi banii dacă investesc sau fac împrumuturi în cripto-active, avertizează Financial Conduct Authority (FCA), un organism independent de reglementare financiară din Regatul Unit.
 
Investitorii pot consulta paginile FCA sau ScamSmart pentru mai multe informaţii cu privire la înşelătorii.
 
Din 10 ianuarie, toate firmele britanice de cripto-active trebuie să fie înregistrare în cadrul FCA pentru a combate spălarea banilor. 
 
Paşii consumatorului în vederea unei investiţii:
  • Verificarea firmei la care se investeşte, dacă aceasta se află pe registrul serviciilor financiare sau pe lista firmelor cu înregistrare temporară.
  • În caz contrar, trebuie întrebată firma dacă are dreptul să-şi desfăşoare activitatea fără întregistrare în cadrul FCA.
  • Dacă firma nu este înregistrată la FCA, este recomandat investitorii să îţi retragă banii imediat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici