Lamborghini Lanzador, un model eco care promite performanţe de negalat

  • Lamborghini anunţă o nouă maşină electrică.
  • Este vorba despre Lamborghini Lanzador.
  • Noul model promite performanţe de neegalat.
1152 afișări
Imaginea articolului Lamborghini Lanzador, un model eco care promite performanţe de negalat

Lamborghini, Facebook

Modelul electric Lamborghini Lanzador a fost prezentat oficial la Monterey Car Week şi este un Ultra GT cu  patru locuri.

Este alimentat de patru unităţi de motor electric cu putere mare, care generează împreună 1.341 CP. Această configuraţie asigură o tracţiune integrală permanent electrică în orice condiţie, suprafaţă şi stil de conducere, cu o putere maximă de peste un megawatt.

Lamborghini afirmă că şoferul poate ajusta sistemele în timpul conducerii prin comenzile de pe volanul sportiv şi poate influenţa activ comportamentul maşinii, creând astfel propriul caracter individual al vehiculului. 

Producţia va începe din 2028. 

,,Suntem încântaţi să dezvăluim conceptul Lamborghini Lanzador la Monterey Car Week, o viziune concretă a unei viitoare producţii de serie a patra pur electric Lamborghini care reprezintă un nou segment de maşini: Ultra GT.
Introducând un GT de înaltă lichidare la sol cu 2+2 locuri, care prezintă forme clare, puriste şi tehnice, maşina concept Lanzador oferă experienţă şi performanţă fără precedent la bord, rămânând fidel ADN-ului inconfundabil al Lamborghini şi oferind sportivitate şi caracter distractiv de condus. O minune pur electrică". 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici