Lideri din Parlamentul bulgar, implicaţi într-un scandal privind homosexualitatea

Un scandal a izbucnit, joi, în Parlamentul Bulgariei, după ce liderul partidului naţionalist Ataka, Volen Siderov, l-a acuzat pe cel al conservatorilor din formaţiunea Ordine, Lege şi Justiţie (RZS), Iane Ianev, că îşi ascunde "relaţiile homosexuale", relatează site-ul Novinite.com.

13 afișări
Imaginea articolului Lideri din Parlamentul bulgar, implicaţi într-un scandal privind homosexualitatea

Lideri din Parlamentul bulgar, implicaţi într-un scandal privind homosexualitatea (Imagine:Novinite.com)

Siderov a făcut această afirmaţie în faţa ambasadorilor europeni şi american care asistau la sesiunea plenară a Legislativului de la Sofia. "Dependenţa homosexuală, care constituie un secret deschis cu privire la Iane Ianev, aceasta este problema....Asistăm la acţiunile isterice ale unui băiat (Ianev) care acţionează în conformitate cu dependenţele sale homosexuale şi de altă natură".

Siderov a adăugat că Ianev este manipulat de fostul agent secret Aleksei Petrov şi că cei doi oferă bani oamenilor de afaceri pentru a scinda partidul Ataka şi a stopa susţinerea acordată de acesta Guvernului format de partidul GERB.

Ianev a reacţionat afirmând că Siderov este inferior şi că el a fost întotdeauna şi va rămâne heterosexual. El a adăugat că Siderov s-a făcut de ruşine în faţa Europei şi a lumii întregi.

Preşedinta Parlamentului, Ţeţka Ţaceva, a afirmat că acest caz va fi supus atenţiei Comisiei de Etică Parlamentară şi a subliniat că asemenea declaraţii pătează imaginea Legislativului şi că, fără îndoială, un asemenea comportament nu va fi tolerat.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici