Liderul Ligii Nordului: Italia trebuie să părăsească Uniunea Europeană

Afluxul de imigranţi cu care se confruntă Italia este un argument suplimentar în favoarea ieşirii din Uniunea Europeană, afirmă Matteo Salvini, liderul formaţiunii xenofobe Liga Nordului, citat de site-ul agenţiei ANSA.

288 afișări
Imaginea articolului Liderul Ligii Nordului: Italia trebuie să părăsească Uniunea Europeană

Liderul Ligii Nordului, Matteo Salvini (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Afluxul de imigranţi care încearcă să ajungă în Italia este o nouă dovadă că nu avem nevoie de această Europă; cu cât vom demonta mai repede această Europă, cu atât mai bine", a spus Matteo Salvini.

"Europa îşi aduce aminte de Italia doar când vrea să ne amendeze sau să ne impună taxe, dar când vrem să blocăm o invazie, pentru că într-adevăr este o invazie, Europa nu face nimic. Nu avem nevoie de această Europă", a spus Salvini.

"Guvernul Matteo Renzi şi ministrul de Interne Angelino Alfano sunt complici, coresponsibili, acest Guvern ajută traficanţii, finanţează teroriştii şi are pe conştiinţă mii de vieţi", a spus liderul Ligii Nordului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici