Liderul suprem iranian denunţă "cancerul sionist" care "roade" lumea islamică

Liderul spiritual suprem iranian, ayatollahul Ali Khamenei, a apreciat că manifestaţiile organizate vineri, cu ocazia zilei de solidaritate cu poporul palestinian, au reprezentat un strigăt al musulmanilor împotriva "cancerului sionist" care "roade" lumea islamică.

18 afișări
Imaginea articolului Liderul suprem iranian denunţă "cancerul sionist" care "roade" lumea islamică

Ayatollahul Ali Khamenei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ziua Qods "este un strigăt clar al musulmanilor împotriva cancerului distructiv sionist, care este provocat de ocupanţi şi puterile opresive şi care roade naţiunea islamică", a spus el duminică, într-un discurs difuzat de televiziunea de stat.

Sute de mii de persoane au defilat vineri în Iran, la apelul regimului de la Teheran, pentru a-şi exprima solidaritatea cu palestinienii şi a protesta faţă de Israel. La Teheran, a avut loc, în paralel, şi o manifestaţie a opoziţiei, care a denunţat realegerea preşedintelui Mahmoud Ahmadinejad.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici