Londonezii au profitat de ultima zi de libertate înainte de lockdown

  • Londra intră în lockdown de astăzi.
  • Terasele de pe Oxford Street au fost pline.
  • Doi tineri au dansat în mulţimea de oameni.
  • Londonezii au dat buzna în magazinele de haine înainte de lockdown.
  • Lockdown-ul poate să dureze până pe 2 Decembrie.
527 afișări
Imaginea articolului Londonezii au profitat de ultima zi de libertate înainte de lockdown

Londonezii au profitat de ultima zi de libertate înainte de lockdown

Londonezii au profitat de ultimele momente de libertate. S-au plimbat toată ziua înaintea celui de-al doilea lockdown. Au ieşit la terasă, au cântat pe stradă şi au stat răbdători cozi pentru a intra în magazine şi a-şi asigura "stocul" pentru la iarnă.

„Vor şi ei să facă nişte cumpărături. Situaţia este diferită faţă de primul lockdown. Cred că oamenii erau mult mai anxioşi şi mult mai temători de ceea ce avea să vină”, spune Ginny Burnett, proprietara unui magazin.

„Fac lucuri pe care nu cred că le voi mai putea face pentru un timp. De exemplu, mi-am făcut unghiile şi m-am tuns. Deci, da...", spune şi Malak Shouker, studentă în Londra.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
londra,
oxford,
dans

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici